Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

hvordan legge øyenskygge

Denne fargen kan også legges godt ut i ytterkanten av øyet som vil gjøre at øye ser lenger og større ut. Legg et tynt lag med et transparent pudder.


Sminketips Bruker Du Oyenskygge Riktig Minmote

Unngå å bruke det ved hårfestet på haken og under nesen da det kan fremheve hårvekst.

. Start i ytterkanten av øyet slik at du får mest øyenskygge der for så å blende deg lenger inn mot øyet. Hvordan legge øyenskygge. Jeg har valgt fire sterke og ikke minst forskjellige øyenskygger slik at dere skal se hvor jeg mener. IP-adressen din kan bli registrert for å se din omtrentlige posisjon for så å kunne levere den riktige tjenesten men vi henter ikke inn eller lagrer annen personlig informasjon fra brukere med mindre dette er manuelt oppgitt av brukeren selv gjennom kassen eller ved abonnering på nyhetsbrev.

Ta deg god tid og legg på litt og litt - vær tilbakeholden når en påfører. Her viser jeg deg både hverdags- og festsminke. Du kan også legge litt av den samme fargen men i et tynnere lag på brynsbenet opp mot øyebrynet for å skape en fin diskré highlight sier Presttun Eide. Hvordan legge øyenskygge.

Dette er noe mange lærer at man skal velge men det kan få øyet til å se tyngre ut. Lær å framheve øynene dine ved å bruke to forskjellige øyenskygger. En lett øyenmakeup til daglig bruk. Det er også veldig fint slik at du kan legge et lag over våte produkter uten å være redd for at det skal se kakete eller oversminket ut.

Dersom du har fått tunge øyelokk og ønsker å legge skjul på dette er bruk av riktig skygge på øyelokket alt som skal til. Slik legger du øyenskygge. Da må vi få en liten kattunge-børste hvis vi ikke har det kan vi. Mest sett se alle.

Øyenskygge kan legges på mange måter basert på hva slags look du er ute etter. Du trenger bare noen grunnleggende produkter og noen kvalitetsbørster for feilfri øyesminke. Legg gjerne øyenskyggen først når du sminker deg før foundation osv. Husk å unngå å legge skygge på selve lokket.

Det er lettere å legge på mer etterhvert en om en legger på for mye i. Concealer er et av de mest anvendelige makeupproduktene fordi den kan redusere synligheten av mørke ringer under øynene skjule merker og ujevnheter gi lys til ansiktet og brukes til å konturere. Dette for det da er lettere å fjerne øyesminken som drysser av. Matt lilla kr 149 Make Up Store Sort i pulverform kr 139 Bare Minerals matt grå kr 140 Make Up Store Lilla kr 199 Glo Minerals.

Denne tutorialen er alt du trenger for å mestre de grunnleggende concealer-teknikkene. Slik legger du skygge på 3 ulike måter. Dette bør du unngå hvis du har tunge øyelokk. Legg gjerne mest på innerkant av lokket og litt mindre skygge mot ytterkanten siden det skal legges flere farger her.

Hvis oljet eller fet hud. Trykk penselen med mange små trykk og påfør i flere omganger med ny skygge for å få nok skygge på lokket. En av de prøvene vi får i parfymer vil også være bra. Legg mørk skygge i ytterkant på lokket og lys skimmer skygge i øyenkroken.

Trude makeup artist fra Makeup Mekka viser deg hvordan du legger en lekker komplett øyenskyggelook med Smashbox single shadows. Du legger den på tre minutter inklusive brun eyeliner og svart maskara. HVOR PÅFØRER JEG SETTING PUDDER. Legg på en foundation-krem når dagkremen har trukket helt inn så får du et jevnere resultat.

Først og fremst vil vi trenge en bestemt krem for øyekonturen. Bruk noen gode koster for å legge øyenskyggen og les ellers våre tips og triks til å legge øyanskyggen på best mulig måte. Jan Thomas Mørch Husby sminker Celina Mørch for å vise hvordan man kan legge på øyenskygge på perfekt måte - akkurat som Eva Langoria. Øyenskygge markerer øynene og gir ekstra liv til blikket.

Diskré brune og matte nude farger fremhever øynene dine på en naturlig måte. I dette innlegget skal jeg vise dere en måte dere kan legge øyenskyggen deres. Når du har lagt skyggen der du vil ha den bruker du. Overalt der du vil at makeup skal sitte lenger og se plettfri ut.

Hvordan man skal legge en øyenskygge avhenger helt av effekten du søker. Klapp skyggen på øyelokket og opp til global. Her har jeg brukt 4 forskjellige øyenskygger fra NYX. Usikker på hvordan du skal sminke dine voksne øyne.

IP-adressen din kan bli registrert for å se din omtrentlige posisjon for så å kunne levere den riktige tjenesten men vi henter ikke inn eller lagrer annen personlig informasjon fra brukere med mindre dette er manuelt oppgitt av brukeren selv gjennom kassen eller ved abonnering på nyhetsbrev. Hvis du liker å bruke løsvipper unngå vipper som har fokus på ytterkanten av øyet. Lær å legge concealer. I dette innlegget vil jeg skrive litt om hvordan du kan legge øyenskygge med to til tre farger avhenigg av hvilken form du har på øynene.

Når du skal legge øyenskygge bør du bruke penselen og klappe skyggen på lokket. Når man skal legge øyenskygge er det viktig å vite hvilke form på øyene man har for at sminken skal fungere optimal med tanke på hva du vil fremheve og hva du vil tone ned. Vi lærer deg nedenfor. Dette vil imidlertid i mange tilfeller ha en negativ innvirkning på hvordan et nettsted kan brukes.

Unngå lyse øyenskygger det vil kun fremheve det tunge lokket. Sørg for å skygge kantene så du unngår skarpe linjer. Dette vil imidlertid i mange tilfeller ha en negativ innvirkning på hvordan et nettsted kan brukes. Begynn med å grunne med en øyenskyggeprimer denne sørger for at skyggen sitter på plass gjennom hele dagen.

Sminkeskolen episode 4. Bruk den store penselen på selve øyelokket og en smalere pensel under øyet og i globalen. Velg heller vipper som har fokus på midten av øyelokket og som er. Her er en oversikt over de forskjellige øyenformene finn ut hvilken form du har og følg tipsene.

Sminketips hvordan legge øyenskygge. Unngå pudderfoundation da den fremhever linjer og ansiktshår. Vil du lære hvordan du bruker øyenskygge trinn for trinn. Hvordan legge øyenskygge.

Det enkleste er å trykke på øyenskyggen enten med en børste eller med fingrene. Å forberede en flytende øyenskygge er veldig billig da noen av elementene vi skal bruke er sannsynligvis allerede til stede i vesken vår. Deretter går man inn med en mørkere skygge. Perfekt øyensminke på 1-2-3.


Sophie Elise Tips Hvordan Legge Fin Oyenskygge


Hvordan Soke Oyenskygge Wkano


Statips


Sminketips Bruker Du Oyenskygge Riktig Minmote


Getty Images Istockphoto

Post a Comment for "hvordan legge øyenskygge"